Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-utrecht.nl


  In Utrecht geven paragnosten live advies en hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Utrecht
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met paragnost Gazali   Ervaring van Inna met paragnost Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, ik ben blij dat jij weer op de lijn bent. Je bent een loep zuivere medium. Krijgt beelden door die zeker uitkomen. Louisa is een echte aanrader. Gr Cherida .




Ervaring van Louisa met paragnost Louisa   Ervaring van Louisa met paragnost Louisa   Ervaring van Louisa geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Beste Maalika, ik heb echt een heel fijn gesprek met je gehad. Ik blijf op mijn witte pad vooruit kijken. Dat zal ik niet vergeten. Je gaf mij goede, duidelijke adviezen en je hebt een heel helder inzicht.




Ervaring van As met paragnost Maakali   Ervaring van As met paragnost Maakali   Ervaring van As geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Zojuist emailconsult van Arend gekregen. en ik sta letterlijk met mn mond vol tanden.

Wat ben jij waanzinnig goed zeg. Jij gaf aan dat het hart bij werk ligt. R. Is inderdaad mijn collega. Ook werken we beide voor de overheid. Jij bent echt echt echt enorm goed. Dankjewel.




Ervaring van Danielle met paragnost Arend   Ervaring van Danielle met paragnost Arend   Ervaring van Danielle geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Ik heb Carola gesproken en meteen kreeg ik bevestigingen, en het gevoel dat zij echt ALLES weet. Als ik een 100% zou moeten geven, was het zeker Carola. Ze zegt dingen zoals ze zijn zonder haar eigen ervaring, dus je hebt zekerheid, ze blijft neutraal en naar waarheid en het is echt van hoger hand ingelegd zonder gevoel van oordeel. Dat is echt heel prettig en sluit veel gegis uit. Het is dan alleen nog aan jezelf, wat je met de antwoorden gaat doen die je hebt gekregen. Echt een kado, zeker in een tijd van veel onzekerheden weet je waar je aan toe bent en wat je nog kan verwachten.




Ervaring van Demet met paragnost Carola   Ervaring van Demet met paragnost Carola   Ervaring van Demet geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Ontzettend bedankt weer voor het fijne gesprek. Je bent er altijd voor mij geweest in het begin van het jaar, tijdens de moeilijkste periode van mijn leven. En nu met de lastige liefdeskwestie ook weer. Jij zal nooit zeggen wat ik moet doen of welke keuze ik ga maken, maar door jouw goede adviezen en mijn eigen intuitie, weet ik wat mij te doen staat.

Liefs, S.




Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. met paragnost Thaiis   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Shiloh is echt fantastisch echt een aanrader alles klopte.




Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Ik heb Han al een paar keer gesproken. Zeer prettige man met een aangename stem en hij geeft goede adviezen. Hij weet personen feilloos te beschrijven, stimuleert je om het beste in jezelf naar boven te halen en stelt je op je gemak. Ik vind Han beslist w van de besten.




Ervaring van Pauline met paragnost Han   Ervaring van Pauline met paragnost Han   Ervaring van Pauline geplaatst op 25 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Devi
  Ervaring met paragnost Devi
  Veel informatie, direct en vlot over het onderwerp of je vraag. Tevreden Top.




Ervaring van Lin met paragnost Devi   Ervaring van Lin met paragnost Devi   Ervaring van Lin geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Een lieve vrouw die jou verhaal snel opneemt en te werk gaat met haar inzichten en je meteen ook
antwoord geeft op wat je bezighoudt. Zeer medelevend en steek graag ook een kaarsje voor je. En dat waardeer ik heel erg.
.




Ervaring van Cindy met paragnost Maakali   Ervaring van Cindy met paragnost Maakali   Ervaring van Cindy geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique,

Je blijft het doen. Deze week alleen al weer 2 voorspellingen van je uitgekomen. Na een hele tijd geen contact zag je enige tijd geleden contact liggen op gisteren, en ja hoor. exact op die dag weer contact. Onbeschrijfelijk hoe sterk je bent in wat je doet.

Vandaag met je gebeld om je het goeie nieuws te laten weten, en kreeg er ineens nog een nieuwe voorspelling bij. Ik ben benieuwd.

Dank je wel.
E.




Ervaring van E. met paragnost Monique   Ervaring van E. met paragnost Monique   Ervaring van E. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nour
  Ervaring met paragnost Nour
  Lieve Nour, hartelijk dank voor onze positieve gesprek. Het wordt vervolgd.




Ervaring van Orchidee met paragnost Nour   Ervaring van Orchidee met paragnost Nour   Ervaring van Orchidee geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Heel lief en antwoorden kwamen zo spontaan
Zelfs meer als mijn vraag ik bedank jou en hierboven, ik kijk al uit naar mijn citytripje, ik laat het je weten als het zo ver is.




Ervaring van Vlinder met paragnost Maakali   Ervaring van Vlinder met paragnost Maakali   Ervaring van Vlinder geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Isha, bij deze dan mijn reactie, heb U gisteren gesproken met hoofdpijn, langzaam aan ging het weg door de energie die ik mocht ontvangen. Ik hoop dat ik over 3 mnd goed nieuws heb. Ik laat de cosmos zijn werk doen. Dank U wel.




Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L met paragnost Isha   Ervaring van L geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Vriendelijk en zuiver medium. Ze gaf me gisteren aanwijzingen en gaf aan het einde een tip. Ik volgde die tip op en ik werd vanmorgen zelf wakker door een droom die schokkend nog veel meer verklaart. Deze mevrouw is pure spiritualiteit.




Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. met paragnost Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Shiloh is echt fantastisch echt een aanrader alles klopte.




Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty met paragnost Shiloh   Ervaring van Patty geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost H.Karites
  Ervaring met paragnost H.Karites
  Heel mooi, krachtig en verhelderend consult. Zij kon alle betrokken personen goed duiden en heeft mij echt in mijn kracht gezet. Ik weet waar ik aan toe ben, maar vooral waar ik toe in staat ben. Dank je.




Ervaring van M met paragnost H.Karites   Ervaring van M met paragnost H.Karites   Ervaring van M geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met H.Karites  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Nog een Voorspelling uitgekomen. Onverwacht geld.




Ervaring van Nur. met paragnost Sabine   Ervaring van Nur. met paragnost Sabine   Ervaring van Nur. geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Ha Monique, je hebt wederom gelijk gehad mbt verlenging van mijn contract. Eergisteren jou gesproken en ik kreeg het gisteren bevestigd per telefoon. Heel blij mee en dat andere wacht ik af. als een cadeautje. Gr J.




Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J geplaatst op 23 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, Wat ben jij goed zeg. Ze ziet alles heel goed. Dingen die ze niet kon weten vertelt ze. Bedankt voor ons leuke gesprek. Ik bel je zeker weer terug. Een aanrader.




Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Er bestaan mediums maar arend ziet alles heel duidelijk over personen ik sta verbaasd.




Ervaring van Anoniem met paragnost Arend   Ervaring van Anoniem met paragnost Arend   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Ik je wil heel erg bedanken Karine, had je gebeld omdat ik iets verloren had en niet terug vond, ongeveer een 10 min dat ik je gebeld heb gevonden. Je hebt gelijk gekregen dat het niet lang zou duren voor ik het terug zou vinden, nogmaals dank je
Chr.




Ervaring van Chr met paragnost Karine   Ervaring van Chr met paragnost Karine   Ervaring van Chr geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Mijn vaste mediumvriendin, begrijpt me helemaal en kan zo goed invoelen ze is heel eerlijk en heeft het beste met je voort.
Een mooi aanwinst voor deze site een topper.




Ervaring van amira met paragnost Elena   Ervaring van amira met paragnost Elena   Ervaring van amira geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Lieve Marya, ik bel je al een behoorlijke tijd en tot nu toe is alles uitgekomen wat je vertelt. Of het nu prive is of werkgerelateerde zaken. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem met paragnost Marya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Elena
  Ervaring met paragnost Elena
  Waow, waow, waow, ongelofelijk wat je allemaal uit je kaarten haalt.




Ervaring van Lies met paragnost Elena   Ervaring van Lies met paragnost Elena   Ervaring van Lies geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Geen woorden voor, enkele dagen geleden gesproken en er is een stuk uitgekomen van de liefde, exact hoe jij het beschreef Donna. Ik sta perplex. Meer dan 5 sterren waard. Rigma.




Ervaring van Rigma met paragnost Donna   Ervaring van Rigma met paragnost Donna   Ervaring van Rigma geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Blessed
  Ervaring met paragnost Blessed
  Dag Blessed. Dank voor het fijne gesprek en ik kan het heel goed plaatsen. Fijn dat je zo gedetailleerd bent. De rust is teruggekeerd. Dank je wel en tot gauw. Gr, Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Blessed   Ervaring van Rita met paragnost Blessed   Ervaring van Rita geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Je zag op je ogen dat ik er langs moest gaan omdat de persoon in kwestie naar huis ging en ja hoor ik kwam aan en die persoon stond letterlijk op het punt om te vertrekken in de hal,heel knap gezien hoe gedetailleerd je het op je ogen zag was wel echt knap.de inhoud en tijd klopte weer. Dank je wel en het vervolg hoor je nog. P.S. de persoon in kwestie was inderdaad weer erg chaotisch en niet zo,n beetje ook haha.




Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische met paragnost Louisa   Ervaring van Chaotische geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Als ik het woordje angst zeg dan weet je wel wie ik ben, ze zat er direct op zonder informatie, wat is ze goed amaai, klaar en duidelijk zoals het is.




Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE met paragnost Louisa   Ervaring van VROUWTJE geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Evs
  Ervaring met paragnost Evs
  Het is een hele lieve vrouw die zeker die gave heeft. En het op een hele duidelijke manier overbrengt zoals het moet.




Ervaring van Anoniem met paragnost Evs   Ervaring van Anoniem met paragnost Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Blessed
  Ervaring met paragnost Blessed
  Wauw wat een mooi persoon, een hele aangenaam gesprek gehad. Ik voelde me erg op me gemak, bovendien is ze echt een powerwomen. Doet haar best om het uiterste voor je naar boven te halen, vele dingen kwamen me bekend voor. Ik wacht in volle moed af op haar voorspellingen, dit is mijn medium vriendin geworden wat is ze fijn zeg.




Ervaring van mira met paragnost Blessed   Ervaring van mira met paragnost Blessed   Ervaring van mira geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Jij bent in 1 woord een topper. Je voorspelde dat ik terug zou komen bij mijn ex dat is gebeurd. Je voorspelde dat ik in de 7e maand zwanger zou zijn. En ja hoor ik ben zwanger en zoals je zei uitgerekend in maart. Jij bent geweldig.




Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje met paragnost Monique   Ervaring van Katje geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa, Wat ben jij goed zeg. Ze ziet alles heel goed. Dingen die ze niet kon weten vertelt ze. Bedankt voor ons leuke gesprek. Ik bel je zeker weer terug. Een aanrader.




Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM met paragnost Louisa   Ervaring van MM geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Liesje
  Ervaring met paragnost Liesje
  Een van de aardigste en antwoorden geeft die een normaal iemand niet kan weten. Wel voor mij de beste tot nu toe.




Ervaring van Anoniem met paragnost Liesje   Ervaring van Anoniem met paragnost Liesje   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Liesje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nona-Yo
  Ervaring met paragnost Nona-Yo
  Lieve, eerlijke vrouw die wat ze voelt onderbouwt met de kaarten. Vertelt rustig, met aangename stem en interageert op een correcte manier. Heb al velen op de lijn gecontacteerd maar Nona-Yo voelt onmiskenbaar oprecht en begaan aan. Daarom ook dat ik gewoon de behoefte voel om dit even te laten weten, wat ik anders eigenlijk nooit doe. Haar begaanheid voel je van haar afstralen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat zij dit met volle overtuiging doet. Ik kan alleen maar hopen dat zij op deze lijn aanwezig blijft want mij zal ze zeker nog terug horen. Daarom van mijnentwege een hele oprechte dankjewel. W.




Ervaring van W. met paragnost Nona-Yo   Ervaring van W. met paragnost Nona-Yo   Ervaring van W. geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden