Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnosten-utrecht.nl


  In Utrecht geven paragnosten live advies en hulp.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnosten-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wat een geweldig medium! Zonder woorden, zoveel wist je. 5 sterren sowieso.




Ervaring van D met paragnost Anouk   Ervaring van D met paragnost Anouk   Ervaring van D geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Bedankt voor het enorm verhelderend gesprek.
Jij bent een topper van formaat. Ik contacteer je zeker terug!
Liefs, Helena




Ervaring van Helena met paragnost Anouk   Ervaring van Helena met paragnost Anouk   Ervaring van Helena geplaatst op 13 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk,
Straight to the point. Na veel omzwervingen bij jou terechtgekomen. Dank je voor je eerlijkheid, ook als het geen fijn nieuws is.




Ervaring van Alexia met paragnost Anouk   Ervaring van Alexia met paragnost Anouk   Ervaring van Alexia geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk je bent echt de specialist hier op de lijn, ik hoef maar iets te vragen en je weet gelijk het antwoord, wat ik ook vraag. Je bent een echte vriendin. Mensen willen jullie een eerlijk antwoord dan moeten jullie bij Anouk zijn.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 24 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hallo Anouk
Rocky was weggelopen van huis. Ik belde jou en jij hebt perfect verteld waar hij was en dat we hem terug zouden vinden; dat hij al kilometers had afgelegd. Dat hij verward was van de lange afstand en dat hij op eigen houtje niet meer terug konů als wij hem niet vonden, zal iemand hem vinden. En inderdaad iemand heeft hem twee dorpen verder gevonden! Heel sterk!
Bedankt lieve Anouk!
Kat




Ervaring van Kat met paragnost Anouk   Ervaring van Kat met paragnost Anouk   Ervaring van Kat geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Topmens! Wist dingen die ze niet had kunnen weten!!!




Ervaring van Salma met paragnost Anouk   Ervaring van Salma met paragnost Anouk   Ervaring van Salma geplaatst op 23 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dank je wel Anouk voor jouw eerlijkheid en jouw luisterend oor!




Ervaring van M met paragnost Anouk   Ervaring van M met paragnost Anouk   Ervaring van M geplaatst op 21 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk bedankt om mij steeds eerlijk te antwoorden en ook hoe jij erover denkt ben je dankbaar en ook je steun doet me goed.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,
Ik wou je heel erg bedanken voor alles! Maakt niet uit hoe vaak ik dezelfde vraag stel, elke dag opnieuw, iedere keer sta je me bij met evenveel geduld en de juiste woorden. In deze moeilijke periode voor mij ben jij de persoon die me dat beetje rust kan geven. Jouw antwoorden zijn oprecht, eerlijk en duidelijk! En iedere keer heb je het bij het rechte eind. Je voelt alles zo goed aan. Zelden ben ik iemand tegen gekomen met zo een mooie persoonlijkheid! Heel veel liefs!







Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke met paragnost Anouk   Ervaring van Julke geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  To the point, snel en spot on. Sterrenhemel verdien je. Thx




Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja met paragnost Anouk   Ervaring van Anja geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, even via hier laten weten dat hij inderdaad weer contact genomen heeft. Zoals jij al een jaar zegt. Dank je wel. Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Dankjewel Anouk. Ik was ten einde raad, je hebt me er feilloos door geholpen. Je voorspellingen zijn top. En vooral de geruststellende gesprekken hebben de juiste snaar geraakt. Tot bels.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Oeps die 3 sterren moesten er natuurlijk 5 zijn. Meer dan 5 sterren kan ik je niet geven, terwijl je zeker veel meer sterren waard bent. (-:.




Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 14 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Je had weer gelijk. Je voorspelling is uitgekomen. Goed gezien. (-:.




Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y met paragnost Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk, je hebt mij 1,5 jaar lang elke keer als ik belde gezegd dat hij het contact met mij zal aanhouden maar niet voor mij zal kiezen. Elke keer brak mijn hart. Je hebt gelijk gehad. het contact is nu definitief verbroken omdat ik duidelijkheid wou en ik toen te horen kreeg dat hij voor zijn gezin koos. Ik heb daar vrede mee want ik wil niet de reden zijn van iemands scheiding. Bedankt lieve Anouk dat je altijd eerlijk bent geweest (hoe vervelend dat voor mij was). Dikke kus.




Ervaring van 1 van de zusjes met paragnost Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes met paragnost Anouk   Ervaring van 1 van de zusjes geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Spot on Anouk

Liefs Elke.




Ervaring van Elke met paragnost Anouk   Ervaring van Elke met paragnost Anouk   Ervaring van Elke geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, ik laat je via hier weten dat de rechtzaak is afgelopen zoals je voorspelde. Helaas in mijn nadeel. Dank je toch voor je eerlijkheid, je bent de enige die het me ronduit zei. Ik bel je nog. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk wist direct antwoorden te geven. Ongelofelijk gelijk had ze.

Dank je wel Anouk, ik hou je op de hoogte. Je bent echt een topper.




Ervaring van Kaatje met paragnost Anouk   Ervaring van Kaatje met paragnost Anouk   Ervaring van Kaatje geplaatst op 14 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.
.




Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, het is moeilijk om iets te vernemen wat je niet wil en niet verwachtte te horen. Toch ben ik blij voor je eerlijkheid ook al kwam die zwaar binnen. Ondertussen heb je meer dan gelijk gekregen. Dank voor mij met de voetjes op de grond te houden. Tot snel weer.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Gisteren gesproken en vandaag de bevestiging gekregen.
Keer op keer heeft deze vrouw samen met haar kaartjes gelijk.




Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas met paragnost Anouk   Ervaring van Tas geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik word ontzettend blij van Anouk, wat een krachtige vrouw. Zij kan situaties enorm goed aanvoelen en geeft je een positieve boost. Zwaar onder de indruk. Dankjewel Anouk, ik kan je beslist aanraden. Het was een fijn gesprek en je geeft me vertrouwen in mezelf.

A.




Ervaring van Alicia met paragnost Anouk   Ervaring van Alicia met paragnost Anouk   Ervaring van Alicia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Bedankt Anouk voor je raad en om mij gerust te stellen. we wonen niet ver van elkaar. Je zal wel weten denk ik wie.
Wie eerlijk een antwoord wil moet bij Anouk zijn en ook aangenaam om mee te praten. Bedankt .




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wat een lieve vrouw is Anouk. heel zuiver . bel paragnoste Anouk zou ik zeggen.




Ervaring van Lis met paragnost Anouk   Ervaring van Lis met paragnost Anouk   Ervaring van Lis geplaatst op 29 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wederom slaat Anouk de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Anouk heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Anouk. Ongekend goed.




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Wederom slaat Anouk de spijker op zijn kop. Vandaag een afspraak gehad en Anouk heeft loepzuiver gezien hoe de persoon zich zou gedragen en ook nog wat degene zei. Chapeau lieve Anouk. Ongekend goed.




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Heel veel dank, u heeft alles juist gezien.
Ik wil je heel erg bedanken voor je steun en je geweldige voorspellingen .

Ik bel je snel weer .
Dikke knuffel van Roger.




Ervaring van Roger met paragnost Anouk   Ervaring van Roger met paragnost Anouk   Ervaring van Roger geplaatst op 14 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik spreek Anouk al zo een drie jaar soms wel periodes van elke dag. Anouk, krijgt de meest ongelofelijke waarnemingen voor, zag ze iets met een infectie en ja hoor maand later infectie. Daarnaast blijft ze geduldig, lief en beleefd maakt niet uit hoe vaak je haar belt. Je bent een engel Anouk. Liefs Sarah .




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Hoi Anouk. Jij verdiend meer dan 10 sterren zo goed als jij bent, ik kan je niet genoeg bedanken voor de hulp die jij me geeft, echt de beste, dank je wel voor alles xxx.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 8 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk.

Ik ben jou heel erg dankbaar voor alles.
Ik bel je zeker nog eens. Liefs Hina.




Ervaring van Hina met paragnost Anouk   Ervaring van Hina met paragnost Anouk   Ervaring van Hina geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk heeft keer op keer gelijk gekregen.
Ze is eerlijk en recht door zee.
Dankjewel, telkens wanneer ik met vragen zit krijg ik duidelijke en eerlijke antwoorden, een topper op deze lijn xxx .




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Ik ben blij dat je me kon helpen . je bent ongelooflijk goed en zuiver. Ben je wederom dankbaar voor ons gesprek. Warme groetjes van Enya.




Ervaring van Enya met paragnost Anouk   Ervaring van Enya met paragnost Anouk   Ervaring van Enya geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve anouk.dank je wel dat je er altijd voor mij bent, steeds met dezelfde vragen. je hebt altijd gelijk daarom bel ik zo graag met jou .de beste dat is een ding wat zeker is.je heb me al zo vaak geholpen.ik ben echt super blij met jou, liefs anneke.




Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke met paragnost Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 29 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Na een lange moeilijke periode eindelijk een nieuwe adem gekregen danzij de inzichten van Anouk. Een lieve vrouw die steun en hoop geeft. Haar hulp heeft mij de juiste richting uitgestuurd.




Ervaring van Els met paragnost Anouk   Ervaring van Els met paragnost Anouk   Ervaring van Els geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve en mooie Anouk, jij bent een van de weinige die het nagenoeg precies allemaal goed weet wat er komen gaat en wat er gaat gebeuren in de toekomst. Supergave heb je dame.
Groet en knuffel, Astrid.




Ervaring van astrid met paragnost Anouk   Ervaring van astrid met paragnost Anouk   Ervaring van astrid geplaatst op 17 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnosten-utrecht.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnosten-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnosten-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnosten-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden